Verhalen die iets vertellen over het leven maar niet perse waar hoeven te zijn.

2060

Door Nilltris op dinsdag 13 augustus 2019 11:27 - Reacties (17)
Categorie: Levensverhalen, Views: 1.935

Het is 2060, de mensheid is ten onder aan het gaan. Periodes van aanhoudende droogte op de voet gevolgd door eindeloze hoosbuien vernietigden onze gewassen. Geld is niets meer waard, we zijn weer terug naar de middeleeuwen en handelen met voedsel en vee. De overheden hebben gigantische ondergrondse bunkers aangelegd waar een groot deel van de mensheid probeert te overleven.

Lees verder »

Gevangen

Door Nilltris op maandag 5 augustus 2019 15:25 - Reacties (12)
Categorie: Levensverhalen, Views: 1.481

In een alternatief universum zit ik in de gevangenis. Daar ben ik namelijk een keiharde crimineel.

Lees verder »

Ik zal eraan wennen

Door Nilltris op maandag 29 juli 2019 15:51 - Reacties (21)
Categorie: Levensverhalen, Views: 3.296

Een paar dagen geleden liep ik in de stad en sprak ene Harm me aan. Hij wilde wat van mijn tijd lenen om te praten over klimaatverandering. Ik kom wel vaker verkopers van kranten abonnementen, verkopers van het geloof en verkopers van verzekeringen tegen die me dan iets proberen aan te smeren. Ik ben zelfs een keer voor twee euro gezegend door Hare Krishna! Het zal vast komen omdat ik er zo rijk uit zie. Of misschien omdat ik zo knap ben. Maar klimaatverandering evangelisten, dat was nieuw voor me.

Lees verder »

Bezoek aan de Marker Wadden

Door Nilltris op maandag 15 juli 2019 10:37 - Reacties (5)
Categorie: Levensverhalen, Views: 749

Het is alweer een tijdje geleden dat ik een verhaal heb geplaatst. Dat komt omdat ik een tijdje in het ziekenhuis heb gelegen. Een paar weken geleden had het bedrijf waar ik werk namelijk het leuke idee om een uitstapje naar de Marker Wadden te maken.

Lees verder »

De kinderen van Loki

Door Nilltris op maandag 17 juni 2019 10:04 - Reacties (17)
Categorie: Levensverhalen, Views: 3.206

Iedereen kent hem wel; Loki. De soort-van-god uit de Noorse Mythologie. Populair geworden als schurk in de Marvel film ‘Thor’ uit 2011. Maar wat je misschien niet weet is dat Loki drie kinderen heeft. 'Wow stoer… ik zou ook wel een kind van een half-god willen zijn' denk je misschien. Maar geloof mij, dat wil je niet.

Lees verder »