Marathon Harderwijk

Door Nilltris op dinsdag 12 maart 2019 09:33 - Reacties (3)
Categorie: Levensverhalen, Views: 1.554

In 2013 werd de Boston Marathon opgeschrikt door enkele afschuwelijke bomaanvallen. Afgelopen weekend was de marathon van Harderwijk het strijdtoneel van een afschuwelijke daad.

In de maanden voor de Marathon besloot Sergey Zubarev, deelnemer nummer 2571, de marathon te saboteren. Afgelopen weken was pijnlijk duidelijk geworden dat zijn conditie toch slechter was dan hij anticipeerde. Door zijn vriendin werd hij, onder het mom van ‘een uitdaging om gezonder te gaan leven’, opgegeven om mee te doen aan de marathon. In eerste instantie met tegenzin trainde Sergey zichzelf een ongeluk. Maar het was niet genoeg… jarenlange alcohol misbruik en drie pakjes sigaretten per dag hadden hun tol op het lichaam van Sergey al geëist.

Daarop besloot Sergey zijn energie in andere dingen te steken. Hij bedacht allerlei manieren om de marathon te saboteren en daarmee zijn eigen succes, en daarmee gegarandeerd puta de chicka de avond erop, te garanderen. Achter zijn computer onderzocht hij talloze manieren. Natuurlijk dacht hij aan de Boston Marathon maar een snelkookpan had Sergey niet. Daarnaast had hij ook niet de ambitie om anderen te vermoorden, dat ging hem net te ver. Hij las over tientallen mensen die verdwaald waren in een Ikea omdat iemand pijlen op de vloer had geplakt en daarmee een labyrint had gecreëerd. Hij speurde r/tifu af op Reddit om op ideeën te komen. Hij onderzocht talloze steroïden maar daar was het allemaal te kort dag voor. Hij kon maar niets vinden dat hem kon helpen aan de winst. Tot hij las over iets dat Brown Note wordt genoemd.

Brown Note is een infra sonisch signaal waardoor mensen (in theorie) geen controle meer hebben over het darmkanaal. Met daardoor als gevolg; diarree. Sergey besloot dat het de perfecte manier zou zijn om de marathon te winnen. Iedereen aan de kak, gegarandeerd winst. Hij onderzocht het signaal, kocht de sterkste speaker dat hij kon vinden en hackte de database van de organisatie waardoor hij erachter kwam dat 93.5% van de deelnemers in en rondom Harderwijk zouden verblijven. In zijn schuur verbouwde hij in drie dagen zijn fiets om van fiets tot fiets met een grote speaker achterop en een houder voor telefoon op het stuur.

De bewuste nacht voor de marathon was het erop of eronder voor Sergey. Met geluidsdichte koptelefoon op zijn hoofd fietse hij uren door Harderwijk. Een geluid wat beschreven kan worden als ‘soort van loeiend luchtalarm’ galmde door de straten. De politie rukte massaal uit, alle vijf agenten van Harderwijk gingen op zoek naar de oorzaak van het kabaal. Ze dachten dat het de walrussen bij Dolfinarium waren maar voor ze daar binnen waren en erachter waren gekomen dat de walrussen heerlijk lagen te slapen begon het al licht te worden. Sergey was door het oog van de naald gekropen.

Een paar uur slapen later was de tijd om aan de startlijn te verschijnen aangebroken. Tot grote verbazing van Sergey was het een drukte van jewelste. Erger nog; niemand leek ergens last van te hebben. Het startschot klonk en iedereen ging ervandoor. Sergey zakte na een kilometer rennen in elkaar; een hartaanval. Terwijl hij gereanimeerd werd voltrok zich een compleet andere drama in de marathon. De route was niet duidelijk aangegeven waardoor de marathon lopers na zes kilometer compleet de verkeerde kant op liepen. Een drama voor jewelste voor de lopers die keihard hadden getraind om een nieuw persoonlijk record te lopen.

Sergey is helaas, op zestien jarige leeftijd, overleden aan een hartaanval.

onbestaandpersoon


Sergey bestaat niet en heeft nooit bestaan. Bovenstaande foto is gegenereerd door een GAN (generative adversarial network) check ook: https://thispersondoesnotexist.com/

Volgende: Jong oud 13-03 Jong oud

ReactiesDoor Tweakers user HetGezegde, woensdag 13 maart 2019 11:04

... jarenlange alcohol misbruik en drie pakjes sigaretten per dag hadden hun tol op het lichaam van Sergey al geëist.
Sergey is helaas, op zestien jarige leeftijd, overleden aan een hartaanval.
Die was er vroeg bij

Door Tweakers user Nilltris, woensdag 13 maart 2019 11:45

Jong geleerd is oud gedaan is het gezegde ;) Maar dat gaat niet op voor onze Sergey

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn. Via deze link kun je inloggen als je al geregistreerd bent. Indien je nog geen account hebt kun je er hier één aanmaken.